Storten en vlinderen

Een efficiënte en gestroomlijnde oplossing voor al uw betonwerkzaamheden.

Van garage tot enorme oppervlakten

Bij Betonsupport passen we zorgvuldigheid en vakmanschap toe bij het storten en vlinderen van betonvloeren. We hebben ervaring met diverse projecten in Nederland en erbuiten, van het leggen van betonvloeren voor lokale garages tot het aanpakken van grotere projecten, zoals de aanleg van uitgestrekte vloeren in Australië. Onze aanpak is gericht op het leveren van een solide basis en een strakke afwerking, met aandacht voor de unieke eisen van elk project.

Betonsupport: uw partner in betonvloeren

Bij Betonsupport doen we meer dan alleen het leggen van betonvloeren; wij staan ook klaar om u van deskundig advies en informatie te voorzien. Ons team is flexibel en gericht op het behalen van de beste resultaten, wat cruciaal is voor hoogwaardige betonvloeren.

Waarom beton vlinderen?

Beton vlinderen is een belangrijke afwerkingstechniek die bijdraagt aan zowel de uitstraling als de levensduur van betonvloeren. Deze methode maakt het oppervlak glad, vlak en verhoogt de duurzaamheid, waardoor de vloer beter bestand is tegen slijtage. Het is een essentiële stap voor vloeren die intensief gebruikt worden, omdat het een sterker en onderhoudsarm oppervlak creëert. Door beton te vlinderen, krijgt u een vloer die niet alleen mooi oogt, maar ook geschikt is voor allerlei gebruikssituaties, van woningen tot bedrijfspanden.

Diversiteit in projecten

Of het nu gaat om een kleinschalig project in de buurt of een grootschalige opdracht overzee, we behandelen elke taak met dezelfde zorgvuldigheid.

Ontdek de mogelijkheden

Onze flexibele en resultaatgerichte benadering zijn belangrijke elementen in ons werkproces bij het creëren van kwalitatieve betonvloeren.

Vul het contactformulier in, Whatsapp of bel ons direct; we streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Voornaam

Achternaam

Email*

Telefoon

Uw bericht*

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.