Betonvloerherstel

Is uw betonvloer verzakt? Bij Betonsupport weten we wel raad!

Wordt uw betonvloer een struikelblok?

Een verzakte betonvloer is meer dan een doorn in het oog – het is een serieus veiligheidsrisico. Naast de zichtbare problemen zoals scheurtjes en gaten, kunnen er onder het oppervlak verborgen gevaren schuilen. Denk aan structurele zwakheden die niet alleen de vloer, maar ook de stabiliteit van uw gehele gebouw kunnen bedreigen. Dergelijke problemen kunnen leiden tot ongevallen en aanzienlijke schade op lange termijn.

De risico’s van het negeren van een verzakte betonvloer

Wanneer u een verzakte betonvloer niet aanpakt, kunnen de problemen groter worden dan u denkt. U loopt niet alleen een hoger risico op struikelen of vallen, maar de schade kan ook verergeren. Dit maakt de herstelwerkzaamheden ingewikkelder en duurder. Hoe langer u wacht met ingrijpen, hoe groter de kans op uitgebreide schade en hogere reparatiekosten.

Herstel uw betonvloer met Betonsupport

Betonsupport biedt met Betonvloerherstel een unieke oplossing in Nederland voor het herstellen van verzakte betonvloeren. Dit systeem tilt uw vloer efficiënt terug naar het gewenste niveau, en dit kunnen wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur doen.

We gebruiken een zelf ontwikkeld systeem, waarbij lichtgewicht vijzelingsmortel wordt gebruikt. Deze wordt aangebracht onder de vloer via op maat gemaakte injectiepluggen en -lansen. Dit nauwkeurige proces zorgt ervoor dat de vloer precies en gecontroleerd wordt verhoogd, met minimale overlast voor uw bedrijfsvoering.

Een groot voordeel van ons systeem is dat u geen grote overlast ervaart en het is veel kostenefficiënter dan het vervangen van de hele vloer. Bovendien kan de reparatie vaak uitgevoerd worden terwijl uw werkzaamheden op de vloer doorgaan.

Daarnaast bieden wij bedrijven die een ongefundeerde betonvloer hebben, een jaarlijkse inmetingsdienst aan. Wij houden voor u bij in wat voor tempo en in hoeverre de betonvloer verzakt. Advies en oplossingen kunnen hierdoor tijdig worden aangegeven.

Onze diensten

Verzakte betonvloeren herstellen naar gewenst niveau

BetonvloerHerstel gebruikt een uniek systeem om verzakte betonvloeren naar elk gewenst niveau te herstellen. Dit nauwkeurige systeem elimineert niveauverschillen die door verzakkingen ontstaan. In de meeste gevallen is de herstelde betonvloer al binnen 24 uur weer belastbaar. Bovendien kan uw bedrijf in veel gevallen gewoon in productie blijven terwijl wij aan het werk zijn met het herstellen van de vloer.

Verzakte betonvloer herstellen bij doorgangen

BetonvloerHerstel biedt een oplossing voor situaties waarbij uw betonvloer is verzakt ten opzichte van de gefundeerde doorgang. Met ons vijzelsysteem brengen we uw betonvloer op gelijke hoogte met de doorgang, waardoor het in- en uitrijden weer veilig wordt. Dit proces vereist geen opzichtige aanpassingen die vaak vervangen moeten worden. Bovendien is uw doorgang binnen 24 uur na het herstel weer volledig bruikbaar.

Vullen van holle ruimtes onder bestaande betonvloer

Wanneer betonvloeren die volledig gefundeerd zijn los komen van de ondergrond, ontstaan er trillingen door inpandig verkeer en ideale omstandigheden voor ongedierte. Ons systeem herstelt het contact met de ondergrond en vult alle holle ruimtes, wat trillingen vermindert en ongedierte weghoudt. Dit voorkomt op lange termijn grote schade en zorgt dat uw betonvloer stevig en veilig blijft.

Stabiliseren van betonvloeren en dilatatievoegen

Door intensief verkeer in uw bedrijfspand wil de betonvloer nog wel eens loskomen van de ondergrond. Dit gebeurt vaak bij dilatatievoegen. Hierdoor ontstaan trillingen in uw betonvloer die schade kan aanbrengen aan omliggende machines. Dit veroorzaakt bijvoorbeeld onveilige situaties, uitval van machines en computers. Met ons systeem kunnen wij uw betonvloer stabiliseren zodat uw betonvloer weer een verbinding heeft met de ondergrond zodat trillingen geabsorbeerd worden in uw ondergrond i.p.v. de betonvloer.

Ontdek de mogelijkheden

Het herstellen van een verzakte betonvloer hoeft geen langdurig en overlast veroorzakend proces te zijn. Aarzel niet om contact op te nemen. We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij uw unieke behoeften.

Heeft u een probleem met een betonvloer en weet u niet zeker wat te doen? Vraag dan een vrijblijvend consult aan! Wij stellen een rapportage op met advies op maat. Afhankelijk van uw situatie kunnen we u doorverwijzen naar een uitvoerende partij.

Vul het contactformulier in, Whatsapp of bel ons direct; we streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Voornaam

Achternaam

Email*

Telefoon

Uw bericht*

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.