Innovatie

Door eigen innovatie gebruiken wij drie unieke systemen

Betonsupport blijft innoveren

Bij Betonsupport staat innovatie centraal in alles wat we doen. Onze toewijding aan het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen heeft geleid tot unieke systemen voor betonvloerherstel, relevelling van concrete floors, en een revolutionair meng-pomp-systeem. Deze technologieën stellen ons in staat om met minimale overlast en maximale efficiëntie aan de behoeften van onze klanten te voldoen, terwijl we tegelijkertijd de duurzaamheid van onze projecten vergroten.

Betonvloerherstel

Betonsupport innoveert met Betonvloerherstel: een uniek systeem dat verzakte betonvloeren onder lichte druk terugbrengt naar hun oorspronkelijke staat, met succes toegepast in Nederland, België en Duitsland.

Relevelling concrete floor

Onze expertise in Betonvloerherstel wordt versterkt door de aanvullende techniek van relevelling concrete floor, speciaal ontworpen voor zwevende betonvloeren die los staan van de fundering. Elk project begint met het volledig op maat maken van de betonvloer door ons team, waarbij we zorgen voor een perfecte pasvorm die los staat van de fundering. Na het vakkundig storten en vlinderen van de vloer, voeren we nauwkeurige metingen uit. Deze stap verzekert ons ervan dat we de vloer precies kunnen herstellen naar zijn originele niveau bij eventuele verzakking, door onze unieke relevelling-techniek toe te passen.

De voordelen van deze aanpak:

  • Kostenefficient – deze methode is ontworpen om u geld te besparen zonder in te leveren op kwaliteit

  • Tijdbesparend – we garanderen een snelle uitvoering

  • Universeel toepasbaar – de methode kan worden toegepast ongeacht de locatie of omstandigheden

  • Fundatievrij – er is geen nieuwe fundatie nodig, wat de complexiteit en kosten vermindert

  • Perfect voor renovaties – ideale betonvloer in een bestaand pand. Goeie vervanging van stelcon platen of bestrating in uw pand.

  • Ongestoord bedrijfsproces – Zelfs tijdens herstelwerkzaamheden kunt u uw bedrijfsactiviteiten voortzetten zonder onderbreking.

Uniek meng-pomp-systeem

In 2021 zijn we volop bezig geweest met het ontwikkelen van een innovatief meng-pomp-systeem. Dit systeem stelt ons in staat om verzakte betonvloeren te herstellen met behulp van gerecyclede materialen, terwijl het bovendien volledig elektrisch functioneert.

Dit project heeft financiering ontvangen van het EFRO, als onderdeel van de Europese Unie’s inzet om te reageren op de COVID-19-pandemie.

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.