Over ons

Betonsupport heeft de ambitie om het platform te worden voor de ondernemer in betonwerk. Betonsupport heeft de ambitie om u als ondernemer te ontplooien en te groeien. Om u als ondernemer te ontzorgen. En, niet onbelangrijk, om u als ondernemer te laten profiteren van collectiviteit. Dit allen zakelijk en privé.

Om dit te bereiken heeft Betonsupport u het volgende te bieden.

  • U kunt als lid van Betonsupport werken onder de algemene voorwaarden voor leden van Betonsupport.
  • U kunt als lid van Betonsupport werken met een modelovereenkomst voor uw opdrachtgever. Deze is perfect afgestemd met de algemene voorwaarden. Per 1 mei 2016 is de VAR verklaring niet meer van kracht. Voor ondernemers/zzp’ers is het zeer verstandig om te gaan werken via een modelovereenkomst.
  • U kunt als lid van Betonsupport gebruik maken van juridisch advies en juridisch begeleiding in geval van een conflict bij VerdonkAdvocaten tegen een gereduceerd tarief speciaal voor leden van Betonsupport.
  • U kunt als lid van Betonsupport gebruik maken van incasso systeem van Debiteurnet. Ook dit voor een lager tarief. Kijk ook op de website van Debiteurnet voor meer informatie.
  • U kunt als lid van Betonsupport profiteren van het collectief verzekeren bij AQRaad Verzekeringen. U profiteert zakelijk en privé. AQraad verzekeringen biedt u ook een GRATIS en vrijblijvend intake gesprek aan om u verzekeringen op maat en naar uw wens in te vullen.
  • U kunt als lid van Betonsupport een bedrijfsprofiel opstellen en toonbaar maken op het platform van Betonsupport. U wordt gezien door potentiële opdrachtgevers. En u kunt uw gespecialiseerde ondernemer vinden binnen dit platform voor uw eigen opdracht.
  • U ontvangt als lid van Betonsupport een gratis subsidiescan omtrent de subsidiemogelijkheden en fiscale stimuli binnen uw bedrijf. Dit wordt verzorgt door Steunpunt Innovatief Nederland.
  • Uiteraard kunt u in de nabije toekomst nog meer profiteren van collectiviteit.

Samen staan we sterk, Sterk in Samenhang!