FAQ

Veelgestelde vragen

Antwoord op de meest gestelde vragen om u verder te helpen.

Uw betonvragen, onze aantwoorden

Heeft u vragen over onze diensten? Onze FAQ-pagina biedt antwoorden op de meest gestelde vragen en helpt u om een geïnformeerde keuze te maken.

Hoe lang duurt het herstellen van een verzakte betonvloer?

Het herstelproces kan in de meeste gevallen binnen 24 uur voltooid zijn, waardoor uw vloer snel weer belastbaar is zonder langdurige onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten.

Is het mogelijk om de vloer te gebruiken tijdens het herstelproces?

Ja, in veel gevallen kunnen uw bedrijfsactiviteiten doorgaan terwijl wij aan het werk zijn. Ons systeem is ontworpen om minimale overlast te veroorzaken.

Kan Betonsupport ook preventief onderhoud aanbieden?

Ja, we bieden een jaarlijkse inmetingsdienst aan voor bedrijven met ongefundeerde betonvloeren, om de verzakking in kaart te brengen en tijdig advies en oplossingen te bieden.

Wat maakt het systeem van Betonsupport uniek?

Ons unieke vijzelsysteem gebruikt lichtgewicht mortel en wordt ingebracht via op maat gemaakte injectiepluggen, waardoor we de vloer nauwkeurig en gecontroleerd kunnen herstellen met minimale overlast.

Wat gebeurt er als mijn betonvloer ernstige schade vertoont?

Neem contact met ons op voor een consult. We kunnen een grondige inspectie uitvoeren en een rapportage met advies op maat opstellen. Indien geschikt, kan ons unieke herstelsysteem ingezet worden om de problemen efficiënt aan te pakken.

Wat zijn de tekenen dat ik funderingsherstel nodig heb?

De meest voorkomende tekenen van funderingsproblemen zijn scheuren in muren, deuren die niet goed sluiten of klemmen, en vloeren die verzakt zijn of niet waterpas liggen. Als u deze symptomen opmerkt, is het tijd om een Betonsupport in te schakelen.

Hoe lang duurt funderingsherstel gemiddeld?

De duur van funderingsherstel kan variëren afhankelijk van de omvang van de schade en de gekozen herstelmethode. Kleine reparaties kunnen enkele dagen in beslag nemen, terwijl grotere projecten langer duren. Wij zorgen voor een zo snel mogelijke reparatie waarbij kwaliteit bovenaan staat.

Is het mogelijk om in het pand te blijven tijdens het funderingsherstel?

In veel gevallen is het mogelijk om in het pand te blijven tijdens de werkzaamheden. Echter, dit hangt af van de aard en omvang van de herstelwerkzaamheden. Betonsupport streeft ernaar de overlast tot een minimum te beperken en zal u adviseren over de beste aanpak.

Hoeveel kost funderingsherstel?

De kosten van funderingsherstel zijn sterk afhankelijk van de omvang van de schade, de toegankelijkheid van de fundering, en de gekozen herstelmethode. Betonsupport biedt een consult aan om de situatie te beoordelen en een nauwkeurige schatting van de kosten te geven.

Kan funderingsherstel de waarde van mijn pand verhogen?

Ja, het herstellen van de fundering kan de waarde van uw pand verhogen. Een solide fundering is cruciaal voor de veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid van een pand, wat bijdraagt aan een hogere marktwaarde en aantrekkelijkheid voor kopers.

Welke betondiensten biedt Betonsupport aan?

Betonsupport biedt door heel Nederland een uitgebreid scala aan betondiensten, waaronder storten en vlinderen van betonvloeren, betonrenovatie, boren en zagen in beton, betonpompservice, en het leveren van beton voor diverse projecten.

Hoe zorgt Betonsupport voor een efficiënte coördinatie van betonwerkzaamheden?

Betonsupport coördineert alle betonwerkzaamheden nauwgezet door duidelijke communicatie tussen alle betrokken partijen, strakke planning en het gebruik van ervaren vakmensen. Dit zorgt voor een soepele voortgang en hoge kwaliteit van het werk.

Kan Betonsupport helpen bij zowel kleine als grote betonprojecten?

Ja, Betonsupport heeft de expertise en het materiaal om zowel kleine als grote betonprojecten aan te pakken. Ons team is uitgerust om elke uitdaging aan te gaan, ongeacht de omvang van het project.

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Ga naar de bovenkant