Financiering

Staat funderingsherstel bij u op de planning, maar breekt u zich het hoofd over de financiële aanpak?

De mogelijkheden

Geen zorgen, bij Betonsupport begrijpen we dat de financiële kant net zo belangrijk is als de technische uitvoering. Daarom staan we u bij met advies en ondersteuning bij het regelen van de financiering. Samen met u kijken we naar de meest passende financieringsmogelijkheden, afgestemd op uw specifieke situatie.

Hypotheeklening

Een van de meest voorkomende manieren om de kosten voor funderingsherstel te dekken, is door het afsluiten van een hypotheeklening. Dit type lening is specifiek gericht op huiseigenaren en biedt vaak aantrekkelijkere voorwaarden dan persoonlijke leningen of kredieten. Het aanvragen van een hypotheek voor funderingsherstel kan meestal via uw bank of een financiële instelling.

De voordelen op een rij

De voordelen van het financieren van funderingsherstel via een hypotheek zijn onder meer:

  • Voordelige rentetarieven – Hypotheken bieden vaak lagere rentes dan andere leningvormen zoals persoonlijke leningen, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.

  • Flexibele aflossingstermijn – Met een hypotheek kunt u de kosten spreiden over een lange periode, tot wel 30 jaar. Dit zorgt voor lagere maandlasten en meer financiële ademruimte.

  • Belastingvoordeel op rente – De rente die u betaalt voor uw hypotheek is fiscaal aftrekbaar. Dit levert een direct voordeel op bij uw belastingaangifte.

  • Aftrekbare financieringskosten – De kosten die u maakt voor het afsluiten van de financiering zijn eenmalig aftrekbaar, wat u een extra fiscaal voordeel oplevert.

  • Mee-financieren van extra kosten – Bijkomende kosten die gepaard gaan met de financiering kunnen worden opgenomen in de hypotheek, zodat u niet direct grote uitgaven hoeft te doen.

Vraag nu een vrijblijvende inventarisatie aan

Om huiseigenaren te helpen begrijpen wat hun opties zijn, bied Betonsupport de mogelijkheid tot een vrijblijvende inventarisatie aan met financieel adviseur Dirk de Vries van Vita Hypotheekadvies.

Dirk de Vries is een ervaren hypotheekadviseur met toegang tot bijna alle hypotheekaanbieders in Nederland. Zijn diensten worden hoog gewaardeerd, met meer dan 130 positieve beoordelingen die gemiddeld een 9,9 scoren.

Dit uitgebreide financiële overzicht stelt huiseigenaren in staat om een weloverwogen beslissing te nemen over het al dan niet aangaan van een hypotheek voor het herstel van hun fundering. De combinatie van financiële voordelen, fiscale aftrekbaarheid en de mogelijkheid om advies op maat te krijgen, maakt dit een interessante optie voor veel mensen die met funderingsproblemen kampen.

Meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaande formulier in.

Voornaam

Achternaam

Email*

Telefoon

Uw bericht*

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder:

Bekijk hoe wij
projecten aanpakken

En ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.